Selecteer een pagina

Over ons

Het ontstaan

In het jaar 2020 hebben een aantal leden vanuit de Gereformeerde Gemeenten Barneveld Centrum / Barneveld Zuid / de Valk – Wekerom en Kootwijkerbroek het initiatief genomen om een kringloop winkel op te richten. Er is een werkgroep gevormd om op deze wijze met allerhande voorbereidingen te beginnen.

Na veel overleg en vergaderen, is de zoektocht begonnen naar een gunstige locatie om de kringloopwinkel te kunnen starten. Dit bleek niet eenvoudig, maar we menen toch dat we een mooie en goede plek hebben kunnen huren, welke we toch wel op een bijzondere wijze aangeboden kregen, en dus ook zeer dankbaar voor moeten zijn.

Na deze stap is begonnen met allerhande werk om de winkel te kunnen oprichten ( misschien mogen we wel spreken over een bedrijf ) Het gehele pand omvat ongeveer 1300 vierkante meter, met ruime parkeer gelegenheid, en goede bereikbaarheid.

We hopen allemaal dat het gewenste doel bereikt mag worden.

Onze missie

De opbrengst van Kringloop Waardevol is bestemd voor Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). ZGG is werkzaam in verschillende landen zoals : Albanië, Cambodja, Ecuador, Guinee, Nigeria en Indonesië (Papua). Het aantal medewerkers in het buitenland bedraagt ruim dertig.

Kijk op de website zgg.nl voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.