Selecteer een pagina

Start boven verwachting

Inmiddels is de kringloopwinkel enkele maanden open en de winkel loopt boven verwachting. De aanvoer van goede en bruikbare spullen loopt goed en ook wordt de winkel goed bezocht.

Waar gaat de opbrengst heen

De netto-opbrengst van de kringloop is voor het grootste deel bedoeld voor de Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG), daarnaast gaat de opbrengst naar de deputaatschappen voor Bijbelverspreiding, Israel, Bijzondere Noden en Evangelisatie van de Gereformeerde Gemeenten. De eerste mooie bedragen zijn al overgemaakt.

Vrijwilligers gevraagd

Door dat de kringloop boven verwachting draait, hebben we ook meer vrijwilligers nodig. Heb je interesse, kom dan gerust langs of draai een keer mee. Je kunt zelf bepalen hoeveel dagdelen je wilt komen! Bel of email even naar 0342-489720 of info@kringloopwaardevol.nl

Teamleiders gevraagd

Ook zijn we specifiek op zoek naar vrijwilligers die 1 of enkele dagdelen per maand als teamleider mee willen helpen. De teamleider zorgt er vooral voor dat alles op soepel loopt en dat de vrijwilligers met plezier hun werk kunnen doen.

Makkelijk inroosteren

Met behulp van een makkelijke app wordt het rooster gemaakt en ook kunnen vrijwilligers zelf extra diensten kiezen of eventueel hun dienst ruilen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.