Selecteer een pagina

Hoewel het verkoop gedeelte nog niet verkoop klaar is, willen we toch graag beginnen met het ontvangen van goederen, om ook alvast met het sorteerwerk te kunnen beginnen. Wanneer u nette spulletjes / goederen heeft die u af wil staan aan het goede doel, dan bent u welkom op onderstaande dagen om het te brengen aan de Marconistraat 29 (Industrieterrein de Valk) in Barneveld.

  • Donderdag 4 november 09:00 tot 12:00
  • Vrijdag 5 november 09:00 tot 12:00
  • Zaterdag 6 november 09:00 tot 12:00

Na opening van de kringloopwinkel zullen deze dagen en tijden van inbreng van goederen veranderen, en gelijk lopen met de openingstijden.

We hopen heel veel nette en mooie spullen van allerlei aard te mogen ontvangen zoals huishoudelijke artikelen, gereedschappen, kleding, boeken, sfeerartikelen, porselein, speelgoed, lampen, schilderijen, enzovoorts.

Maar betreft het oude eiken meubelen dan graag eerst even contact met ons opnemen, en ook wanner het voor u moeilijk is om de goederen te brengen, neem dan ook contact met ons op en dan komen we het z.s.m. ophalen. Graag contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch.

De wervingsactie voor vrijwilligers die d.m.v. twee informatie avonden gehouden is, heeft een geweldig mooi aantal vrijwilligers opgeleverd, maar zou u zich alsnog aan willen melden dan kan dit nog steeds. Vul ook hiervoor het contactformulier in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.