Selecteer een pagina

We hebben al veel spullen mogen ontvangen, maar hebben voordat we eind van dit jaar / begin volgend jaar open hopen te gaan nog een inbreng mogelijkheid.

Wanneer u nette spulletjes / goederen heeft die u af wil staan aan het goede doel, dan bent u welkom op onderstaande dagen om het te brengen aan de Marconistraat 29 (Industrieterrein de Valk) in Barneveld.

  • Donderdag december tot 12:00
  • Vrijdag 17 december 09:00 tot 12:00
  • Zaterdag 18 december 09:00 tot 12:00

Na opening van de kringloopwinkel zullen deze dagen en tijden van inbreng van goederen veranderen, en gelijk lopen met de openingstijden.

We hopen heel veel nette en mooie spullen van allerlei aard te mogen ontvangen zoals huishoudelijke artikelen, gereedschappen, kleding, boeken, sfeerartikelen, porselein, speelgoed, lampen, schilderijen, enzovoorts.

Maar betreft het oude eiken meubelen dan graag eerst even contact met ons opnemen, en ook wanner het voor u moeilijk is om de goederen te brengen, neem dan ook contact met ons op en dan komen we het z.s.m. ophalen. Graag contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.